Konkurs za dodelu javnih priznanja i nagrada

Kategorija: Javni pozivi

Na osnovu člana 40. stav 1 tačka 62. Statuta opštine Kosjerić (“Službeni list opštine Kosjerić“, broj 3/2019) i člana 3,5 i 15. Odluke o ustanovljenju javnih priznanja i nagrada opštine Kosjerić koja se dodeljuje povodom dana opštine 7. marta, Komisija za dodelu javnih priznanja i nagrada opštine Kosjerić

O B A V E Š T A V A

Skupština opštine Kosjerić, na sednici 8. februara 2014. godine, donela je Odluku o ustanovljenju javnih priznanja i nagrada opštine Kosjerić. Tekst Odluke možete videti na zvaničnom sajtu opštine Kosjerić ili ga preuzeti u kancelariji broj 26. Na osnovu nove Odluke skupštinska Komisija za dodelu javnih priznanja i nagrada opštine Kosjerić je raspisala konkurs.
Sva pravna i fizička lica, druge organizacije i udruženja građana mogu dostaviti svoje predloge za dodelu javnih priznanja i nagrada.
Mogu se predlagati istaknuti pojedinci, pravna lica, druge organizacije i udruženja građana, koji su postigli zapažene rezultate u svojim aktivnostima u prošloj godini.
Obrazloženi predlozi podnose se opštinskoj pisarnici opštine Kosjerić, kancelarija u prizemlju do 13 . februara 2020. godine, do 12,00 časova.
Nelagovremeni i neobrazloženi predlozi neće se razmatrati.

KOMISIJA ZA DODELU JAVNIH PRIZNANjA I NAGRADA OPŠTINE KOSJERIĆ

Nazad
Konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Kosjerić u 2020. godini
Napred
Rani javni uvid u izradu Prostornog plana Republike Srbije
Izbornik