Građevinska industrija

TITAN Cementara Kosjerić, osnovana je 1976. godine, i zahvaljujući visokom kvalitetu cementa i profesionalnom odnosu prema kupcima brzo je obezbedila sigurnu poziciju na tržištu Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Kao pouzdan i transparentan korporativni partner, Cementara ostvaruje svoje poslovne ciljeve na etičan i društveno odgovoran način, doprinoseći kvalitetnijem životu cele zajednice. Prioriteti održivog razvoja: bezbednost zaposlenih, zaštita životne sredine i saradnja sa lokalnom zajednicom, daju dugoročne rezultate, koji kompaniju svrstavaju u red najboljih u industriji i vode stalnim unapređenjima. Kompanija je, prva u Srbiji, 2011. godine dobila Dozvolu za integrisano sprečavanje i kontrolu zagađenja životne sredine (IPPC).

Idući u korak sa najnovijim svetskim trendovima, TITAN Cementara Kosjerić sistematičnim i proaktivnim društvenim angažmanom potvrđuje da se zasluženo nalazi među pionirima održivog razvoja i društveno odgovornog poslovanja u Srbiji.

Visoki renome odgovornog poslovanja kompanije ogleda se u pokretanju i podršci inovativnih i naprednih projekata i programa, usmerenih na zajednički identifikovane potrebe lokalne zajednice i svih zainteresovanih strana, podižući na taj način opšti kvalitet života sadašnjih i budućih generacija.

Za više informacija o TITAN Cementari Kosjerić posetite sajt: http://www.titan.co.rs/ ili Titanov Info Centar u glavnoj ulici u Kosjeriću (Karađorđeva 54), gde možete preuzeti sve referentne publikacije kompanije.

GZTR ,,PAVLOVIĆ“ se nalazi pored magistralnog puta M21 Kosjerić – Valjevo u Brajkovićima adresa Brajkovići  31260 Kosjerić

Građevinsko zanatska radnja je osnovana 28.04.2005.godine

Pretežna delatnost preduzetnika je izgradnja stambenih i nestambenih zgrada, obrada  vezivanje i  ugradnja armature, izrada betonskih trouglastih stubova za ograde i ugradnja.

Izbornik