U 68.godini života preminuo je Dragan Vujadinović, bivši predsednik opštine Kosjerić

Kategorija: Aktuelnosti

Dragan Vujadinović
(1953-2021)

U 68.godini života preminuo je Dragan Vujadinović, bivši predsednik opštine Kosjerić.

Vujadinović je bio magistar marketinga. Najviše vremena u profesionalnoj karijeri proveo je u SOUR Valjaonica bakra i aluminijuma Sevojno i u Valjaonici bakra.

Bio je finansijski direktor Beogradskog sajma, direktor za ekonomsko-pravne poslove RTV Studio B i v.d. direktora IP Prosveta. Radio je i kao savetnik generalnog direktora Valjaonice bakra Sevojno. Bio je član Demokratske stranke i predsednik kosjerićkog odbora stranke. U dva mandata bio je narodni poslanik u Skupštini Srbije, a potom i predsednik opštine Kosjerić u periodu od 2009. do 2012.godine. Do sada objavio blizu 1.000 autorskih tekstova koji su sabrani u pet knjiga, pod zajedničkim imenom „Obrnuta ekonomija“.

Bio je saradnik lista Danas.

Sahrana je u ponedeljak, 27.12.2021.godine na Novom bežanijskom groblju u 14,15 časova. Opelo počinje u 13,45 a porodica prima saučešće od 13,15 časova.

Komemoracija je u sredu, 29.12.2021.godine, u Medija centru, Terazije broj 3, Beograd.

Poslednji pozdrav,

                                                                                                Kolektiv opštine Kosjerić.

Nazad
Rešenje o usvajanju predloga za eksproprijaciju podnet od strane JP „Emisiona tehnika i veze“
Napred
OBAVEŠTAVAJU SE birači u opštini Kosjerić da se deo jedinstvenog biračkog spiska (za opštinu Kosjerić) vodi u kancelariji br.2 u zgradi Opštinske uprave opštine Kosjerić,u ulici Olge Grbić br.10 (Matična služba) te DA MOGU IZVRŠITI UVID I PREDLAGATI POSTUPAK UPISA ,PROMENA(IZMENA ILI ISPRAVKI ) I BRISANjA U DELU BIRAČKOG SPISKA ZA PODRUČJE OPŠTINE KOSJERIĆ.
Izbornik