У 68.години живота преминуо је Драган Вујадиновић, бивши председник општине Косјерић

Категорија: Актуелности

Драган Вујадиновић
(1953-2021)

У 68.години живота преминуо је Драган Вујадиновић, бивши председник општине Косјерић.

Вујадиновић је био магистар маркетинга. Највише времена у професионалној каријери провео је у СОУР Ваљаоница бакра и алуминијума Севојно и у Ваљаоници бакра.

Био је финансијски директор Београдског сајма, директор за економско-правне послове РТВ Студио Б и в.д. директора ИП Просвета. Радио је и као саветник генералног директора Ваљаонице бакра Севојно. Био је члан Демократске странке и председник косјерићког одбора странке. У два мандата био је народни посланик у Скупштини Србије, а потом и председник општине Kосјерић у периоду од 2009. до 2012.године. До сада објавио близу 1.000 ауторских текстова који су сабрани у пет књига, под заједничким именом „Обрнута економија“.

Био је сарадник листа Данас.

Сахрана је у понедељак, 27.12.2021.године на Новом бежанијском гробљу у 14,15 часова. Опело почиње у 13,45 а породица прима саучешће од 13,15 часова.

Комеморација је у среду, 29.12.2021.године, у Медија центру, Теразије број 3, Београд.

Последњи поздрав,

                                                                                                Колектив општине Косјерић.

Назад
Решење о усвајању предлога за експропријацију поднет од стране ЈП „Емисиона техника и везе“
Напред
ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ бирачи у општини Косјерић да се део јединственог бирачког списка (за општину Косјерић) води у канцеларији бр.2 у згради Општинске управе општине Косјерић,у улици Олге Грбић бр.10 (Матична служба) те ДА МОГУ ИЗВРШИТИ УВИД И ПРЕДЛАГАТИ ПОСТУПАК УПИСА ,ПРОМЕНА(ИЗМЕНА ИЛИ ИСПРАВКИ ) И БРИСАЊА У ДЕЛУ БИРАЧКОГ СПИСКА ЗА ПОДРУЧЈЕ ОПШТИНЕ КОСЈЕРИЋ.
Изборник