„Narodni poslanik“ u Kosjeriću

Kategorija: Aktuelnosti

Poštovani sugrađani,

U utorak, 17. aprila 2018. godine Narodno pozorište Užice gostuje u Kosjeriću sa predstavom “Narodni poslanik” Branislava Nušića, u režiji Slavenka Saletovića. Dramski tekst najboljeg srpskog komediografa o našim surovim, ozbiljnim nastojanjima da prigrabimo vlast, moć, bogatstvo i dominaciju nad drugim ljudima. Bili smo smešni i nedorasli kada je poštovani Nušić napisao “Narodnog poslanika”, surovo smo smešni i danas, a smeh nas čeka i u budućnosti.

Predstava se izvodi u Bioskopskoj sali sa početkom u 20 časova.

Karte po ceni od 350 dinara mogu se nabaviti u pretprodaji u Narodnoj biblioteci svakim radnim danom u terminu od 7-18 časova.

Osobama sa smetnjama u razvoju i njihovim pratiocima ulaz je besplatan.

Kako bi posle skoro jedne decenije neigranja profesionalnog pozorišta, uspeli da istrajemo u svojoj nameri da oživimo kulturni život u našem malom mestu, pozivamo Vas da u što većem broju dođete i pogledate predstavu jer samo tako ćemo obezbediti neophodna sredstva za izvođenje sledeće pozorišne predstave.

Ovim putem obraćamo se i svim privrednim subjektima da u skladu sa svojim mogućnostima otkupe određeni broj karata po ceni od 350 dinara, za svoje zaposlene. Na taj način dali bi svoj doprinos u zajedničkom zadovoljavanju kulturnih potreba naših sugrađana i značajno bi nam pomogli da ostvarimo zacrtani cilj. Za sve informacije možete nas kontaktirati na telefon 031/781-624.

Zauzmite svoje mesto i “Gledajte na svet našim očima”!

Nazad
Obeležen Dan zaštite prirode
Napred
Obeležen Dan planete Zemlje
Izbornik