„Народни посланик“ у Косјерићу

Категорија: Актуелности

Поштовани суграђани,

У уторак, 17. априла 2018. године Народно позориште Ужице гостује у Косјерићу са представом “Народни посланик” Бранислава Нушића, у режији Славенка Салетовића. Драмски текст најбољег српског комедиографа о нашим суровим, озбиљним настојањима да приграбимо власт, моћ, богатство и доминацију над другим људима. Били смо смешни и недорасли када је поштовани Нушић написао “Народног посланика”, сурово смо смешни и данас, а смех нас чека и у будућности.

Представа се изводи у Биоскопској сали са почетком у 20 часова.

Карте по цени од 350 динара могу се набавити у претпродаји у Народној библиотеци сваким радним даном у термину од 7-18 часова.

Особама са сметњама у развоју и њиховим пратиоцима улаз је бесплатан.

Како би после скоро једне деценије неиграња професионалног позоришта, успели да истрајемо у својој намери да оживимо културни живот у нашем малом месту, позивамо Вас да у што већем броју дођете и погледате представу јер само тако ћемо обезбедити неопходна средства за извођење следеће позоришне представе.

Овим путем обраћамо се и свим привредним субјектима да у складу са својим могућностима откупе одређени број карата по цени од 350 динара, за своје запослене. На тај начин дали би свој допринос у заједничком задовољавању културних потреба наших суграђана и значајно би нам помогли да остваримо зацртани циљ. За све информације можете нас контактирати на телефон 031/781-624.

Заузмите своје место и “Гледајте на свет нашим очима”!

Назад
Обележен Дан заштите природе
Напред
Обележен Дан планете Земље
Изборник