Javni poziv za za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na premiju za mleko za treći kvartal 2023. godine

Kategorija: Javni pozivi

O B A V E Š T E Nj E

 Prijavljivanje za premiju za mleko za III kvartal do 2. novembra

 Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja raspisalo je Javni poziv za za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na premiju za mleko za treći kvartal 2023. godine. Zahtevi se podnose u periodu od 2. oktobra do 2. novembra 2023. godine, preko platforme eAgrar, odnosno portala ePodsticaji.

Pravo na premiju za kravlje, ovčije i kozje sirovo mleko se ostvaruje pod uslovom da je mleko proizvedeno i isporučeno u trećem kvartalu 2023. godine, odnosno u periodu od 1. jula do 30. septembra 2023. godine.

Zahtevi za premiju za mleko se podnose kao i do sada – preko mlekara, a postoji i mogućnost neposrednog podnošenja zahteva primarnih proizvođača.

S tim u vezi molimo sve mlekare, sakupljače mleka kao i proizvođače da obrate pažnju na popunjavanje kompletne dokumentacije kako bi svaki učesnik u lancu bio vidljiv.

Napominjemo da je premija po litri predatog mleka povećana i da i za ovaj kvartal iznosi 19 dinara.

 

Opštinska uprava Kosjerić

 

Nazad
JAVNI POZIV za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Kosjerić za 2023. godinu
Napred
Obaveštenje o raspisanom javnom pozivu za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na premiju za mleko za treći kvartal 2023. godine
Izbornik