Пријава за бесплатну обуку из информатичких знања у практичној примени е-трговине за жене које се баве пољопривредном производњом, туризмом на селу лии неким другим предузетничким пословима

Категорија: Актуелности

Поштоване суграђанке,

Све ви које се бавите пољопривредном производњом, туризмом на селу или неким другим предузетничким пословима

– живите на подручју села општине Косјерић,
-можда немате или нисте задовољне својим предзнањем из информатичке области

али видите дигитализацију као помоћ у начину унапређења производње као и пласмана својих производа на тржиште, желимо да вам помогнемо у томе.

Удружење грађана За чист Косјерић уз сарадњу са општинском управом а под покровитељством Министарства за трговину, туризам и телекомуникације организоваће обуку из информатичких знања у практичној примени е-трговине.

Обука је планирана од полазних знања све до регистровања корисника на портале и креирања своје понуде на пласман тржишта.

Молимо све заинтересоване суграђанке да се до петог маја пријаве за обуку која се у зависности од броја заинтересованих може обављати у вашим месним заједницама.

Обука је потпуно бесплатна за полазнике, довољна је ваша спремност за проширивање знања а сертификовање ће бити ваш успех у раду на мрежним апликацијама.

За обуку се можете пријавити позивом на телефоне: 0638315709 Славица
0616859943 Милена или
0608256263 Мима

Обуку воде: проф.доктор Душан Бараћ, Драгана Барјактаревић и Никола Марковић.

Почетак обуке планиран је за 14.05.2022. У Косјерићу

Назад
Обавештење за јавност о почетку геомеханичких истраживања на пројекту Регионално управљање отпадним водама Златиборског И Моравичког округа
Напред
Обавештење Министарства за заштиту животне средине за јавност и заинтересоване органе и организације
Изборник