Prijava za besplatnu obuku iz informatičkih znanja u praktičnoj primeni e-trgovine za žene koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom, turizmom na selu lii nekim drugim preduzetničkim poslovima

Kategorija: Aktuelnosti

Poštovane sugrađanke,

Sve vi koje se bavite poljoprivrednom proizvodnjom, turizmom na selu ili nekim drugim preduzetničkim poslovima

– živite na području sela opštine Kosjerić,
-možda nemate ili niste zadovoljne svojim predznanjem iz informatičke oblasti

ali vidite digitalizaciju kao pomoć u načinu unapređenja proizvodnje kao i plasmana svojih proizvoda na tržište, želimo da vam pomognemo u tome.

Udruženje građana Za čist Kosjerić uz saradnju sa opštinskom upravom a pod pokroviteljstvom Ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikacije organizovaće obuku iz informatičkih znanja u praktičnoj primeni e-trgovine.

Obuka je planirana od polaznih znanja sve do registrovanja korisnika na portale i kreiranja svoje ponude na plasman tržišta.

Molimo sve zainteresovane sugrađanke da se do petog maja prijave za obuku koja se u zavisnosti od broja zainteresovanih može obavljati u vašim mesnim zajednicama.

Obuka je potpuno besplatna za polaznike, dovoljna je vaša spremnost za proširivanje znanja a sertifikovanje će biti vaš uspeh u radu na mrežnim aplikacijama.

Za obuku se možete prijaviti pozivom na telefone: 0638315709 Slavica
0616859943 Milena ili
0608256263 Mima

Obuku vode: prof.doktor Dušan Barać, Dragana Barjaktarević i Nikola Marković.

Početak obuke planiran je za 14.05.2022. U Kosjeriću

Nazad
Obaveštenje za javnost o početku geomehaničkih istraživanja na projektu Regionalno upravljanje otpadnim vodama Zlatiborskog I Moravičkog okruga
Napred
Obaveštenje Ministarstva za zaštitu životne sredine za javnost i zainteresovane organe i organizacije
Izbornik