Obaveštenje Komisije za dodelu javnih priznanja i nagrada

Kategorija: Aktuelnosti

Na osnovu člana 36. Statuta opštine Kosjerić („Službeni list opštine Kosjerić“, broj 9/08) i člana 3, 5 i 15. Odluke o ustanovljenju javnih priznanja i nagrada opštine Kosjerić koja se dodeljuje povodom Dana opštine 7. marta, Komisija za dodelu javnih priznanja i nagrada opštine Kosjerić

O B A V E Š T A V A

Skupština opštine Kosjerić, na sednici 8. februara 2014. godine, donela je Odluku o ustanovljenju javnih priznanja i nagrada opštine Kosjerić. Tekst Odluke možete videti na zvaničnom sajtu opštine Kosjerić ili ga preuzeti u kancelariji broj 26. Na osnovu nove Odluke skupštinska Komisija za dodelu javnih priznanja i nagrada opštine Kosjerić je raspisala konkurs.
Sva pravna i fizička lica, druge organizacije i udruženja građana mogu dostaviti svoje predloge za dodelu javnih priznanja i nagrada.
Mogu se predlagati istaknuti pojedinci, pravna lica, druge organizacije i udruženja građana, koji su postigli zapažene rezultate u svojim aktivnostima u prošloj godini.
Obrazloženi predlozi podnose se opštinskoj pisarnici opštine Kosjerić, kancelarija u prizemlju do 19. februara 2019. godine, do 12,00 sati.
Nelagovremeni i neobrazloženi predlozi neće se razmatrati.

KOMISIJA ZA DODELU JAVNIH PRIZNANjA I NAGRADA OPŠTINE KOSJERIĆ

Nazad
Pregled dobijenih sredstava opštine Kosjerić po projektima i drugim osnovama u 2018. godini
Napred
Saopštenje za javnost – produženje raspusta
Izbornik