OBAVEŠTENjE Komisije za dodelu javnih priznanja i nagrada opštine Kosjerić

Kategorija: Aktuelnosti

KOSJERIĆ

Na osnovu člana 36. Statuta opštine Kosjerić (“Službeni list opštine Kosjerić“, broj 9/08) i člana 3,5 i 15. Odluke o ustanovljenju javnih priznanja i nagrada opštine Kosjerić koja se dodeljuje povodom dana opštine 7. marta, Komisija za dodelu javnih priznanja i nagrada opštine Kosjerić

O B A V E Š T A V A

Skupština opštine Kosjerić, na sednici 8 februara 2014. godine, donela je Odluku o ustanovljenju javnih priznanja i nagrada opštine Kosjerić. Tekst Odluke možete videti na zvaničnom sajtu opštine Kosjerić ili ga preuzeti u kancelariji broj 29.Na osnovu nove Odluke skupštinska Komisija za dodelu javnih priznanja i nagrada opštine Kosjerić je raspisala konkurs.

Sva pravna i fizička lica, druge organizacije i udruženja građana mogu dostaviti svoje predloge za dodelu javnih priznanja i nagrada.

Mogu se predlagati istaknuti pojedinci, pravna lica, druge organizacije i udruženja građana, koji su postigli zapažene rezultate u svojim aktivnostima u prošloj godini.

Obrazloženi predlozi podnose se opštinskoj pisarnici opštine Kosjerić, kancelarija u prizemlju do 15. februara 2016. godine.

Nelagovremeni i neobrazloženi predlozi neće se razmatrati.

KOMISIJA ZA DODELU JAVNIH PRIZNANjA I NAGRADA

OPŠTINE KOSJERIĆ

Nazad
Veliki letnji turnir ulični basket
Napred
KOMISIJA ZA DODELU JAVNIH PRIZNANjA I NAGRADA OPŠTINE KOSJERIĆ
Izbornik