Obaveštenje – dozvole za kretanje poljoprivrednih proizvođača tokom trajanja policijskog časa

Kategorija: Aktuelnosti

U slučaju obavljanja neophodnih poslova iz oblasti poljoprivrede tokom perioda zabrane kretanja (radnim danima od 17:00-05:00 časova, vikendom – od subote u 13:00 časova do ponedeljka u 05:00 časova) svaki poljoprivredni proizvođač ima mogućnost da dođe do dozvole za kretanje tokom ovog perioda.
Zahtev se podnosi elektronskim putem preko sajta Ministarstva poljoprivrede (www.minpolj.gov.rs) i može se podneti preko bilo kog računara ili prenosivog uređaja.
Na sajtu postoje detaljna upustva u vezi podnošenja zahteva, kako za biljne proizvođače, tako i za one koji se bave stočarskom proizvodnjom.
Treba imati u vidu da je rok za odgovor na zahtev 48 sati, pa je važno da svi oni koji iskazuju neophodnost kretanja za vreme zabrane kretanja, zahtev pošalju što pre.

Telefon na koji se poljoprivredni proizvođači mogu dodatno informisati u vezi izdavanja dozvola: 064/88–18–412.

Elektronski obrazac zahteva za odobrenje kretanja za poljoprivredne proizvođače iz oblasti stočarstva možete popuniti OVDE.
Elektronski obrazac zahteva za odobrenje kretanja za poljoprivredne proizvođače iz oblasti biljne proizvodnje možete popuniti OVDE.

OPŠTINSKA UPRAVA OPŠTINE KOSJERIĆ

Nazad
Podela sredstava za dezinfekciju
Napred
Radno vreme malopreodajnih objekata za snabdevanje građana starijih od 65 godina
Izbornik