Конкурс за доделу јавних признања и награда за 2018. годину

Категорија: Актуелности

На основу члана 36. Статута општине Косјерић („Службени лист општине Косјерић“, број 9/08) и чланa 3, 5 и 15. Одлуке о установљењу јавних признања и награда општине Косјерић која се додељује поводом 7. марта, Дана општине Косјерић, Комисија за доделу јавних признања и награда општине Косјерић даје

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Скупштина општине Косјерић, на седници 8. фебруара 2014. године, донела је Одлуку о установљењу јавних признања и награда општине Косјерић. Текст Одлуке можете видети на званичном сајту општине Косјерић или га преузети у канцеларији број 29. На основу нове Одлуке скупштинска Комисија за доделу јавних признања и награда општине Косјерић је расписала конкурс.
Сва правна и физичка лица, друге организације и удружења грађана могу доставити своје предлоге за доделу јавних признања и награда.
Могу се предлагати истакнути појединци, правна лица, друге организације и удружења грађана, који су постигли запажене резултате у својим активностима у прошлој години.
Образложени предлози подносе се општинској писарници општине Косјерић, канцеларија у приземљу до 20. фебруара 2018. године.
Нелаговремени и необразложени предлози неће се разматрати.

КОМИСИЈА ЗА ДОДЕЛУ ЈАВНИХ ПРИЗНАЊА И НАГРАДА ОПШТИНЕ КОСЈЕРИЋ

Назад
Посета министра Љајића општини Косјерић
Напред
Дом здравља Косјерић добио ново санитетско возило
Изборник