Konkurs za dodelu javnih priznanja i nagrada za 2018. godinu

Kategorija: Aktuelnosti

Na osnovu člana 36. Statuta opštine Kosjerić („Službeni list opštine Kosjerić“, broj 9/08) i člana 3, 5 i 15. Odluke o ustanovljenju javnih priznanja i nagrada opštine Kosjerić koja se dodeljuje povodom 7. marta, Dana opštine Kosjerić, Komisija za dodelu javnih priznanja i nagrada opštine Kosjerić daje

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

Skupština opštine Kosjerić, na sednici 8. februara 2014. godine, donela je Odluku o ustanovljenju javnih priznanja i nagrada opštine Kosjerić. Tekst Odluke možete videti na zvaničnom sajtu opštine Kosjerić ili ga preuzeti u kancelariji broj 29. Na osnovu nove Odluke skupštinska Komisija za dodelu javnih priznanja i nagrada opštine Kosjerić je raspisala konkurs.
Sva pravna i fizička lica, druge organizacije i udruženja građana mogu dostaviti svoje predloge za dodelu javnih priznanja i nagrada.
Mogu se predlagati istaknuti pojedinci, pravna lica, druge organizacije i udruženja građana, koji su postigli zapažene rezultate u svojim aktivnostima u prošloj godini.
Obrazloženi predlozi podnose se opštinskoj pisarnici opštine Kosjerić, kancelarija u prizemlju do 20. februara 2018. godine.
Nelagovremeni i neobrazloženi predlozi neće se razmatrati.

KOMISIJA ZA DODELU JAVNIH PRIZNANjA I NAGRADA OPŠTINE KOSJERIĆ

Nazad
Poseta ministra Ljajića opštini Kosjerić
Napred
Dom zdravlja Kosjerić dobio novo sanitetsko vozilo
Izbornik