КЈП ,,Елан” – ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ГРАЂАНЕ

Категорија: Актуелности

Општина Косјерић и КЈП ,, Елан “ Косјерић као учесници у пројекту Примарне сепарације отпада кроз Програм ИПА 2 у сарадњи са Европском унијом и Министарством за заштиту животне средине добили су потребну опрему: камион, контејнере и канте за домаћинства, чиме су се стекли услови за практичну реализацију овог пројекта.

КЈП ,,Елан” обавештава грађане, кориснике услуга, који станују у индивидуалним објектима становања – породичним кућама, да ће од 01.11. 2022.године кренути са испоруком канти за одвајање комуналног отпада и склапањем уговора.

Како се ради о обимном послу, склапања, дистрибуцији и дефинисању уговорних односа, КЈП ,,Елан” ће редовно обавештавати грађане о терминима и времену испоруке канти по улицама и насељима.

01.11.2022. године КЈП ,,Елан” вршиће испоруку канти корисницима услуга који станују у улици Максима Марковића.

Процес примарне сепарације отпада отпочеће тек када се заврше сви неопходни послови, регистрација возила и комплетна испорука канти и контејнера о чему ће грађани бити благовремено обавештени.

Користимо прилику да замолимо грађане да овом послу приступе одговорно и озбиљно, у складу са свим упутствима, у циљу што успешније реализације овог великог пројекта, како би се квалификовали за наредне пројекте управљања отпадом, као што је управљање зеленим отпадом и управљање грађевинским отпадом.

Грађани Косјерића, очекујемо ваше разумевање и сарадњу уз поруку – ЗАЈЕДНО ЗА ЛЕПШИ И ЧИСТИЈИ КОСЈЕРИЋ – НЕ БАЦАЈ ОДВАЈАЈ!

 

                                                                                                          КЈП ,, ЕЛАН “ КОСЈЕРИЋ

Назад
ОБАВЕШТЕЊЕ
Напред
КОНКУРС О ДОДЕЛИ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА ЗА НАБАВКУ НОВЕ ОПРЕМЕ ЗА ПЧЕЛАРСТВО У 2022 ГОДИНИ
Изборник