KJP ,,Elan” – OBAVEŠTENjE ZA GRAĐANE

Kategorija: Aktuelnosti

Opština Kosjerić i KJP ,, Elan “ Kosjerić kao učesnici u projektu Primarne separacije otpada kroz Program IPA 2 u saradnji sa Evropskom unijom i Ministarstvom za zaštitu životne sredine dobili su potrebnu opremu: kamion, kontejnere i kante za domaćinstva, čime su se stekli uslovi za praktičnu realizaciju ovog projekta.

KJP ,,Elan” obaveštava građane, korisnike usluga, koji stanuju u individualnim objektima stanovanja – porodičnim kućama, da će od 01.11. 2022.godine krenuti sa isporukom kanti za odvajanje komunalnog otpada i sklapanjem ugovora.

Kako se radi o obimnom poslu, sklapanja, distribuciji i definisanju ugovornih odnosa, KJP ,,Elan” će redovno obaveštavati građane o terminima i vremenu isporuke kanti po ulicama i naseljima.

01.11.2022. godine KJP ,,Elan” vršiće isporuku kanti korisnicima usluga koji stanuju u ulici Maksima Markovića.

Proces primarne separacije otpada otpočeće tek kada se završe svi neophodni poslovi, registracija vozila i kompletna isporuka kanti i kontejnera o čemu će građani biti blagovremeno obavešteni.

Koristimo priliku da zamolimo građane da ovom poslu pristupe odgovorno i ozbiljno, u skladu sa svim uputstvima, u cilju što uspešnije realizacije ovog velikog projekta, kako bi se kvalifikovali za naredne projekte upravljanja otpadom, kao što je upravljanje zelenim otpadom i upravljanje građevinskim otpadom.

Građani Kosjerića, očekujemo vaše razumevanje i saradnju uz poruku – ZAJEDNO ZA LEPŠI I ČISTIJI KOSJERIĆ – NE BACAJ ODVAJAJ!

 

                                                                                                          KJP ,, ELAN “ KOSJERIĆ

Nazad
OBAVEŠTENjE
Napred
KONKURS O DODELI PODSTICAJNIH SREDSTAVA ZA NABAVKU NOVE OPREME ZA PČELARSTVO U 2022 GODINI
Izbornik