Четвртак, 05.08.2021. Званична презентација Општине Косјерић

Realizovan trening za MSPP upravljanje finansijama u organizaciji RRA Zlatibor iz Užica

 
 
Opština Kosjerić
 
Služba za finansije i Budžet
 
 25. i 26.  novembar 2013. g.
Pripremila: Mirjana Veselinović
Kosjerić.  Obuka pod nazivom Upravljanje finansijama, održana je u Kosjeriću, u prostorijama Skupštine opštine, 25. i 26. novembra 2013. godine. Realizovana je kao dvodnevni seminar.
Cilj obuke „Upravljanje finansijama“ bio je da se vlasnicima-menadžerima MSPP pruži podrška u upravljanju finansijama preduzeća, sa posebnim fokusom na upravljanje gotovinom na dnevnom nivou.
Pod upravljanjem gotovinom podrazumeva se način na koji se upravlja gotovinom ili drugom likvidnom imovinom u cilju postizanja ličnih finansijskih ciljeva i finansijskih ciljeva preduzeća. Gotovina je značajna jer, zahvaljujući svojoj likvidnosti, obezbeđuje potrebnu zaštitu vlasniku. Likvidnost znači da su finansijska sredstva neposredno dostupna kada je potrebno pokriti troškove i iskoristiti profitabilne prilike za investiranje. Posedovanje likvidnih sredstava štiti vlasnika tako što, zahvaljujući tim sredstvima, on ne mora da prodaje manje likvidne, dugoročne investicije po značajno nižoj ceni. Tokom obuke bilo je i reči o prikupljanju dodatnih sredstava i nalaženju izvora finansiranja.
Obuka je provedena u odličnoj atmosferi. Polaznici su zadovoljni predavanjem i vrlo rado su postavljali pitanja i spremno učestvovali u aktivnom radu (vežbama).

e upravaИсказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19

 

exchange5 baner

 

blue logo


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 13/2021
  (19.07.2021. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
izbori 2021
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo