Среда, 12.08.2020. Званична презентација Општине Косјерић

12. Međunarodni sajam preduzetništva „Biznis baza 2013“ i 5. Sajam lokalnih samouprava

 
 
Opština Kosjerić
 
Služba za finansije i Budžet
 
od  27. do 29.  novembra 2013. g.
Pripremila: Mirjana Veselinović
Kosjerić - Beograd.  Tokom prošle sedmice, od 27. - 29. novembra, u hali 1 Beogradskog sajma, održan je 12. Međunarodni sajam preduzetništva "Biznis baza 2013" i 5.Sajam lokalnih samouprava u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave, Nacionalne agencije za regionalni razvoj i Beogradskog sajma.
Ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave, Igor Mirović, u sredu 27. 11. 2013. godine, u 11 časova, svečano je otvorio sajam.
I ove godine, opština Kosjerić, uzela je učešće na Beogradskom sajmu zajedno sa RRA „Zlatibor“ Užice i ostalih 9 opština Zlatiborskom okruga. Ministar Mirović je nakon svečanog otvaranja, posetio štandove prisutnih lokalnih samouprava, među kojima i štand opštine Kosjerić.
Zahvaljujući učešću deset renomiranih firmi iz opštine Kosjerić kao i zahvaljujući učešću naše Turističke organizacije, predstavili smo svoje privredne potencijale u pravom svetlu počev od industrije, poljoprivrede, turizma, sporta itd. Prvi dan sajma, u Maloj sali Beogradskog sajma od 14-15 časova, naša Poljoprivredna služba zajedno sa predstavnicima „Instituta za krmno bilje“ Kruševac, obrazložila je zajednički projekat „Unapređenje stočarstva“ kao primer dobre prakse a u okviru prezentacije „ IKT i transfer znanja u poljoprivredi“.
Ispred Opštinske uprave Kosjerić, zahvaljujem se još jednom firmama koje su uzele učešće na sajmu i omogućile Opštini Kosjerić da se predstavi na najbolji mogući način. To su sledeće firme:
- Titan Cementara Kosjerić d.o.o.
- ITN GROUP
- ITN Eko Povlen Kosjerić
- Kepo d.o.o.
- Irkom d.o.o.
- Aquapur d.o.o.
- Pekara “Artos”
- Destilerija Zarić
- ByMe Company
- Mlekara “MiN” d.o.o.
- Dejan Ostojić PR,
Izrada rashladnih sistema “Vektor”

 

 

exchange5 baner


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 4/2020
  (07.07.2020. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo