Среда, 26.02.2020. Званична презентација Општине Косјерић

Dr Jovan Krkobabić u poseti gradu na Skrapežu

Opština Kosjerić
Aktuelnosti
                                                                          
 
Sreda, 17. april 2013. g.
Kosjerić. Opštinu Kosjerić posetio je potpredsednik Vlade Srbije dr Jovan Krkobabić, koji je svečano otvorio Dnevni centar za boravak starih lica koji se nalazi u zgradi Doma penzionera. On je, kako kaže, svojim ispisnicima na poklon doneo televizor. Nakon otvaranja, usledio je kraći kulturno-umetnički program, a potpredsednika Vlade su sa pesmom “Lepi Jovane” pozdravile članice pevačke grupe Udruženja penzionera “Treće doba” i time zahvalile na poklonu i poseti.

Nakon otvaranja, potpredsednik Vlade posetio je opštinu gde se sastao sa predsednikom opštine gdinom Milijanom Stojanićem, sa kojim je razgovarao o celokupnom stanju u opštini, o privrednim dešavanjima, ekonomskom razvoju i socijalnim pitanjima. - Želim da pomognem i uvek sam bio uz Kosjerić. Ovo je zdrav kraj, ovde je lepota za život i da ne dođemo u situaciju, a to nam se već uveliko dešava, da nam se ovako divna mesta prazne. Ni u čemu ne treba tražiti razloge, već razloge tražiti u nama. Dobra pretpostavka organizacije jednog društva je ključan uspeh za jednu sredinu. Ovi mladi ljudi moraju imati pozitivan uzor i moramo učiti ljude oko sebe da moraju raditi - istakao je dr Krkobabić. On je još napomenuo da su merama ekonomsko-socijalne štednje i racionalizacijom, u zemlji učinjeni značajni napori koji doprinose uspehu.

Potpredsednik, u pratnji policije i ličnog obezbeđenja, u popodnevnim časovima uputio se u obilazak puta Zarići-Božinac koji je počeo sa gradnjom pre nekoliko godina i koji će biti dobra “putna” veza između opština Bajina Bašta i Kosjerić.

 

 

exchange5 baner


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 1/2020
  (03.01.2020. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo