Субота, 22.02.2020. Званична презентација Општине Косјерић

Kosjerić se uspešno predstavio na Sajmu turizma u Beogradu

 

Opština Kosjerić
Turistička organizacija

Pripremila:
Snežana Joksimović
Sreda, 29. februar 2012. g. 

Kosjerić: Turistička organizacija opštine Kosjerić, zajedno sa ostalim lokalnim turističkim organizacijama – članicama TOR Zapadna Srbija, na jedinstvenom štandu, predstavila je svoju turističku ponudu na 34. Međunarodnom sajmu turizma “IFT 2012” koji je održan 23. do 26. februara u Beogradu. 

Tema ovogodišnjeg nastupa TOR Zapadna Srbija bila je aktivni odmor i gastronomija.

 

TO Kosjerić je održala 2 prezentacije:

1. ,,Dani seoskog turizma’’ u okviru koje se predstavilo nekoliko domaćinstava iz sela Skakavci i Mionica, MZ Donja Ražana i pevačka grupa ,,Vodopad''; 

2. ,,Uz čašicu i mezetluke kroz varoš Kosjerić'' u kojoj je učešće uzelo pet restorana (Nacionalna kuća ,,Izvor'', ,,Skrapež'', ,,Park'', ,,Vujić'' i ,,Korner'') i dve destilerije: Destilerija ,,Zarić'' i ,,Krunska rakija''. 

Na ovogodišnjem Sajmu u Beogradu dogovoreni su aranžmani za predstojeću sezonu sa dugogodišnjim i nekim novim poslovnim partnerima. Prema utiscima i vibracijama sa ovogodišnjeg sajma očekuje se još bolja posećenost gostiju sa tržišta Beograda, pre svega. Prve goste u većem broju očekujemo za Vaskrs i Prvomajske praznike. 

Ono što je obeležilo ovogodišnji sajamski nastup Regionalne turističke organizacije je bilbord kampanja širom Beograda sa gastronomskim porukama upakovanim u poznate predizborne slogane: ,,Komplet lepinja nema alternativu’’, ,,Gotov je kačamak’’, ,,Zrelo je za ljutu’’ itd, što je bilo veoma upečatljivo i originalno. 

TOR Zapadna Srbija dobila je i nagradu Sajma za svoj uspešan nastup.

 

 

exchange5 baner


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 1/2020
  (03.01.2020. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo