Недеља, 12.07.2020. Званична презентација Општине Косјерић

,,Uz čašicu i mezetluke kroz varoš Kosjerić’’

 

Opština Kosjerić
Turistička organizacija


Pripremila:
Snežana Joksimović
Sreda, 22. februar 2012. g. 

Kosjerić - Beograd (Beogradski sajam). Turistička organizacija opštine Kosjerić će i ove godine učestvovati na 34. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 23 – 26. februara.

Na jedinstvenom štandu Turističke organizacije regije Zapadna Srbija - zajedno sa ostalima - biće predstavljena i turistička ponuda opštine Kosjerić. S’ obzirom da je tema ovogodišnjeg nastupa aktivni odmor i gastronomija, Kosjerić će u okviru promocije gastonomske ponude regije Zapadna Srbija imati prezentaciju u subotu od 13 do 15 sati: ,,Uz čašicu i mezetluke kroz varoš Kosjerić’’. 

Predstaviće se 5 ugostitelja i 2 destilerije, čuveni majstor nacionalne kuhinje - g.din Milijan Stojanić će za goste kuvati ,,Ginisovu čorbu’’, a ostale kulinarske čarolije neka budu iznenađenje! Pored ovoga, TO Kosjerić će zajedno sa MZ Donja Ražana, domaćinima u seoskom turizmu i pevačkom grupom ,,Vodopad’’ na štandu Privredne komore Srbije u petak u 14 sati - prezentovati i najaviti ,,Dane seoskog turizma’’ koji će se u selu Skakavci, po 8 put, održati 16. i 17. juna.

Posetite nas u Hali 4, centralni deo!

Turistička organizacija Kosjerić

 

 

exchange5 baner


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 4/2020
  (07.07.2020. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo