Понедељак, 10.08.2020. Званична презентација Општине Косјерић

33. "Čobanski dani"

Opština Kosjerić
                                 
                                   "Čobanski dani 2013"
                                                                         
 
 
  
          Utorak, 25. jun 2013. g.
Kosjerić. I ove godine u Kosjeriću održaće se turističko-kulturna manifestacija ,,Čobanski dani''. ,,Čobanski dani’’ su naša najznačajnija, tradicionalna, zvanično priznata i afirmisana manifestacija. Za ,,Čobanske dane'' su rezervisani dani oko Petrovdana i Pavlovdana, a ove godine su to 12. 13. i 14. jul. Značaj održavanja manifestacije je u podsticanju, negovanju i promociji izvornog narodnog stvaralaštva.
 
Već više od tri decenije ova manifestacija okuplja veliki broj učesnika i posetilaca, čuvajući od zaborava narodno blago. Nekad su brdom odjekivali zvuci svirala i dvojnica, a iz mnogobrojnih grla orile se narodne pesme iz svih krajeva. I danas, u našem lepom Kosjeriću, pokušaćemo da po 33. put dočaramo lepotu i duhovno bogatstvo našeg naroda.
 
,Čobanski dani'' su istovremeno i prilika za uspostavljanje partnerskih, prijateljskih, kulturnih, privrednih i turističkih veza među gradovima, selima, privrednim subjektima, među ljudima. Pozivamo Vas da nam se pridružite kao gosti, učesnici, partneri, sponzori ili na bilo koji drugi način i time doprinesete afirmaciji pravih vrednosti.
 

 

 

exchange5 baner


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 4/2020
  (07.07.2020. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo