Уторак, 28.01.2020. Званична презентација Општине Косјерић

Kosjerić na Sajmu turizma u Bijeljini

Opština Kosjerić
Sajam turizma
                                                                   
  
Ponedeljak, 22. april 2013. g.
Kosjerić. Opština Kosjerić je, po prvi put ove godine, uzela učešće na Sajmu turizma i gastro kulture “Bijeljina Turist 2013.”, u Republici Srpskoj. Manifestacija pod sloganom „Posna trpeza slavska“ održana je 19. i 20. aprila, okupivši oko stotinak izlagača iz regiona, koji su posetiocima predstavili turističke i privredne potencijale sredina iz kojih dolaze.
 
Na sajmu turizma koji se održao u etno selu “Stanišići”, u salama “Volga”, “Moskva” i “Peterburg”, na preko 2000 kvadratnih metara izložbenog prostora našle su se turističke organizacije, turističke agencije, hoteli, moteli, restorani, privredni subjekti čija je delatnost vezana za ugostiteljstvo, proizvođači zdrave hrane, vina i rakija, pčelari, kao i Udruženja građana koji su predstavili domaću radinost i promovisali svoje manifestacije i suvenire.
 
Učešće na Sajmu turizma u Bijeljini je bilo izuzetno značajno za opštinu Kosjerić, koja je ovom prilikom po prvi put predstavila turističke proizvode i potencijale opštine u Republici Srpskoj, gde je uspostavila i mnogobrojne kontakte sa ljudima iz tog kraja i turističkim organizacijama koje posluju na toj teritoriji, kao i sa svim učesnicima Sajma. Kosjerić se na Sajmu predstavio sa proizvodima kao što su med, rakija, propagandni materijal, ali i sa književnim delima kosjerskih pisaca i pesnika.
 
Bio je veliki broj posetilaca i TV ekipa, a Sajam su posetili i predstavnici resornih ministarstava Republike Srpske, koji su došli na otvaranje tako da je zainteresovanost bila velika. Za razliku od prošle godine, na ovogodišnjem Sajmu bili su uključeni učenici Srednje stručne škole iz Janje u pripremu turističke manifestacije, koji su ujedno bili i promoteri na sajamskim štandovima.
 
Kosjerski štand bio je izuzetno posećen, a posetioci Sajma raspitivali su se za proizvode iz ovog kraja, za seoski turizam, kao i za sve programe koje podrazumeva aktivan odmor. Led je “probijen”, a opština Kosjerić će se potruditi da i u narednim godinama bude aktivan učesnik ovog prestižnog Sajma.

 

 

exchange5 baner


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 31/2019
  (31.12.2019. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo