Петак, 15.11.2019. Званична презентација Општине Косјерић

Turistička organizacija Kosjerić na 35. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Opština Kosjerić
Sajam turizma
                                                                         
  
Utorak, 19. februar 2013. godine
 
(Kosjerić-Beograd) Sajam turizma 21-24. februara. Pod sloganom „Putovanja u srcu“ od 21. do 24. februara 2013. godine u halama Beogradskog sajma održava se 35. Međunarodni sajam turizma – IFT. Na njemu će se predstaviti brojni izlagači koje čine domaći i inostrani turoperatori, „first minute“ ponuda, smeštajni kapaciteti, turističke organizacije, banjska i klimatska mesta, rezervacioni sistemi, prirodne atrakcije, obrazovanje u turizmu i mediji. Najpoznatije turističke agencije odobravaće za letnje aranžmane popuste od 10 do 20%. Poseban akcenat je dat na Puteve kulture te će na Sajmu biti obeležno i 1.700 godina od donošenja “Milanskog edikta”, akta cara Konstantina koji je hrišćanima dao slobodu veroispovesti. Poseban deo sajamske ponude odnosi se na ruralni i eko turizam, predstavljanje turizma na Dunavu, City Break i manifestacije. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma turizma je – Nemačka, vodeća destinacija u oblasti kulturnog turizma, druga po popularnosti u Evropi. (Tim povodom ćemo 20.-og u 19 sati imati prijem u Skupštini grada Beograda.) 
 
Na Sajmu turizma na kome učestvuje preko 40 zemalja među kojima su Slovenija, Grčka, Hrvatska, Turska, Mađarska, Tunis, Austrija, Bugarska, Rumunija, Egipat, Španija, Italija, Kipar, Crna Gora, Makedonija, Republika Srpska i druge, predstaviće se i Turistička organizacija Kosjerić, i ovog puta u okviru Regionalne turističke organizacije Zapadna Srbija, sa svojom ponudom: seoskim turizmom, manifestacijama, raznim tematskim turama i obilascima (putevi rakije, gastro ture, pešačke ture itd.) kao i ponudom hotela i ostalih davaoca smeštaja i ugostiteljskih usluga (mislimo pre svega na sportsko rekreativni turizam i zeleli bismo naročito da razvijamo ovaj segment).
 
Posebno zadovoljstvo nam je da pozovemo sve zainteresovane na našu prezentaciju seoskog turizma ,,Rođeni smo ispod Divčibara'' u subotu, 23. februara, od 13 do 15 sati na jedinstvenom štandu Regije Zapadna Srbija, centralni deo hale 4! Zajedno sa domaćinima nastupiće muška pevačka grupa ,,Vodopad'' i ženska pevačka grupa ,,Treće doba'' koja će izvesti performans – prelo, kao deo kulture i tradicije koju želimo da sačuvamo.
 
Takođe pozivamo sve one koji žele da se upoznaju sa našom ponudom da nas posete na sajmu - sve dane trajanja sajma od 10 – 18 sati!

 

 

exchange5 baner


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 23/2019
  (13.11.2019. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo