Понедељак, 21.09.2020. Званична презентација Општине Косјерић

ASFALTIRANJE PUTEVA

Opština Kosjerić

Asfaltiranje

6. Decembar 2011. godine

Kosjerić. Opština Kosjerić izdvaja značajna finansijska sredstva za rekonstrukciju i izgradnju putne infrastrukture kako u gradskom području, tako i u selima. Izgradnja puteva u seoskim mesnim zajednicama je jedna od mera podrške selima i pokušaj da se ublaži negativan trend odlaska ljudi iz sela u gradove.

U cilju podrške selima, Opština je još 2009. godine donela Odluku o formiranju mini budžeta za seoske mesne zajednice. Po ovoj opštinskoj Odluci, svakoj seoskoj mesnoj zajednici je opredeljen odredjen iznos novčanih sredstava u zavisnosti od površine mesne zajednice i broja stanovnika koji u njoj žive.

Tokom novembra i decembra asfaltiran je veliki broj opštinskih puteva, kao i puteva u seoskim mesnim zajednicama. Od značajnijih putnih pravaca koji su u ovom period asfaltirani, izdvajamo:

- U Mesnoj zajednici Subjel asfaltiran je nekategorisani put u zaseoku Likići (od opštinskog puta za Subjel do kuće Zorana Likića) u dužini od 745m. Prvih 500m asfalta je širine 3,5m a ostalih 245m ima širinu od 3,0 m;

- U Mesnoj zajednici Godljevo – Paramun asfaltiran je nekategorisani put u zaseoku Marinkovići (od opštinskog puta za Makovište do kuće Ivana Spasojevića) u dužini od 600m. Širina asfalta je 3,0m;

 

 

 -Asfaltiran je opštinski put od Lukovića vila do kuće Gorana Radosavljevića u dužini od 750m. Širina asfalta je 4,0m.   


 

 

 

exchange5 baner

 

blue logo


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 6/2020
  (10.09.2020. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo