Четвртак, 05.08.2021. Званична презентација Општине Косјерић

Maturski rastanak

 
 
Opština Kosjerić
Aktuelnosti
Pripremio:
Marko Jovanović
Utorak, 05. jun 2012. g. 

Kosjerić. Maturanti Tehničke škole u Kosjeriću, večeras će proslaviti svoju maturu. Na ulicama našeg grada okupio se veliki broj rodbine, braće, sestara, momaka, devojaka, slučajnih prolaznika i gledalaca. Šetajući ulicom od Škole do restorana, uz pratnju trubača, mogle su se videti emocije, ali bar ih kiša nije omela da sa osmehom krenu na zajednički “čas”. 

I ove godine, maturanti su blistali u svom najlepšem izdanju. Samom svojom pojavom, spontanošću i mladošću, mamili su osmehe i uzdahe mnogih gledalaca. Maturanti su nakon tradicionalne šetnje, svoje slavlje nastavili u restoranu ,,Park“ koje će trajati, pa sigurno, do ranih jutarnjih časova. Ove večeri svi su bili jedno, među njima nisu postojale razlike, jer ih je mladost i lepota sve činila lepima.

Još jedna generacija napušta školske dvore, i odlazi dalje... Svako će krenuti na svoju stranu. Maturanti više neće viđati tako često svoje drugare iz školskih klupa, više neće biti nestašluka, jer ih sada čeka zrelo doba. Matursko veče ostaće svima u lepom sećanju. 

Uvek će se sećati te večeri, jer to je bilo njihovo veče, ispit njihove zrelosti i cvet najlepše mladosti. Samo je ostalo pitanje: “Gde ćeš dalje ti, a gde ću ja?”

e upravaИсказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19

 

exchange5 baner

 

blue logo


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 13/2021
  (19.07.2021. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
izbori 2021
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo