Понедељак, 06.07.2020. Званична презентација Општине Косјерић

ОБАВЕШТЕЊЕ - фабрика воде "Saint Johns"

             

Четвртак, 21. јул 2016.

ОБАВЕШТЕЊЕ ПОВОДОМ ТРЕНУТНЕ СИТУАЦИЈЕ У ФАБРИЦИ ВОДЕ "Saint Johns" У КОСЈЕРИЋУ     

Имајући у виду тренутну ситуацију везану за фабрику воде "Saint Johns", као и гласине које се ових дана појављују у јавности, дужност нам је да грађанима пренесемо тачне информације везане за дешавања у фабрици воде "Saint Johns" у Косјерићу. 

Због тога у наставку преносимо писмо господина Мише Јовановић, извршног директора "Aquawell Group AG" упућено председнику Општине Косјерић, господину Милијану Стојанић: 

"Поштовани господине Председниче,

Користим ову прилику кратко да Вам се јавим у нади да ћете да прихватите моје писмо.

Хтео сам лично да Вам се захвалим за сарадњу коју је Општина Косјерић пружила мојој компанији Аудиотел В д.о.о. у Галовићима бб, у Косјерићу, и да укажем моје поштовање према Вама као Председнику Општине.

Као што знате фабрика воде "Saint Johns" још није почела са радом, и вероватно Ви и многи други људи у Косјерићу се питате зашто. Због тога имам моралну обавезу да Вам објасним ситуацију и зашто фабрика још не ради. 

Први разлог зашто фабрика није почела са радом јесте обезбеђење финасија које траје дуже од предвиђених рокова али само зато што се фабрика налази у Србији па инвеститори имају неповерење према нашој држави и желе да провере све по неколико пута везано за инвестицију па због тога су финансијски рокови пробијени.

Други разлог је што ја нисам физички присутан у Косјерићу и своје пуно поверење сам указао сада већ бившем генералном директору Драгану Спасојевићу, а што се показало као велика грешка јер је господин Спасојевић изиграо моје поверење и ја сам у једном моменту био изгубио контролу над фабриком. Због тога сам јуче сменио господина Драгана Спасојевића са места функције генералног директора и послао сам ново обезбеђење у фабрику.

"Aquawell Group AG"  ће сада у што краћем могућем року да се потруди да санира целокупну ситуацију и да покрене фабрику и крене са производњом.

Хоћу још и да Вас обавестим да сам ја о свему обавестио и амбасадора Швајцарске у Београду као и амбасадорку Србије у Швајцарској.

Ја сада нисам у прилици да дођем у Косјерић због целе ситуације али дозволићу себи да Вас лично позовем у петак 22. јула 2016, у време које Вама одговара.

У нади да ћете разумети све и прихватити мој позив срдачно Вас поздрављам и желим свако добро.


С поштовањем,

Миша Јовановић 
Извршни директор Aquawell Group AG"  


 

 

exchange5 baner


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 1/2020
  (03.01.2020. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo