Уторак, 26.05.2020. Званична презентација Општине Косјерић

Конкурс "За мој Косјерић 2017"

Погодака: 929 times

ТИТАН Цементара Косјерић расписала је конкурс за награђивање најбољих локалних пројеката

ТИТАН Цементара Косјерић, пету годину заредом, објављује конкурс са циљем да се изаберу и награде најбољи пројекти на територији Општине Косјерић, који ће унапредити квалитет живота грађана Косјерића и представљати дугорочан подстицај свима да се укључе и заједно допринесу остварењу бољих услова за живот. 

Конкурс је расписан из следећих области: Култура (промоција културних пројеката од локалног и евентуално ширег значаја), Екологија (подизање еколошке свести и унапређење заштите животне средине), Образовање (унапређење услова образовања) и Социјална заштита и укључивање (унапређење статуса социјално угрожених/ маргинализованих група становника Косјерића). Главни критеријуми избора најбољег пројекта су: усмереност на решавање реалних проблема грађана, остваривање конкретних предности за грађане, као и усаглашеност пројекта са вредностима ТИТАН Цементаре Косјерић и Стратегијом развоја Општине Косјерић.

za moj kosjeric 2017

Конкурс ће трајати од 20. јануара до 10. фебруара 2017. године. Добитници ће бити проглашени на свечаној церемонији и додели награда, док укупни буџет за награђивање најбоље оцењених пројеката износи 20.000 евра. Право учешћа имају непрофитне и хуманитарне организације као и удружења грађана и институције регистроване на територији Општине Косјерић. 

Услови, начин пријављивања као и цео текст конкурса можете пронаћи на web сајту ТИТАН Цементаре Косјерић, на страници "За мој Косјерић 2017"

 

 

 

exchange5 baner


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 1/2020
  (03.01.2020. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo