Субота, 14.12.2019. Званична презентација Општине Косјерић

КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА У ОПШТИНИ КОСЈЕРИЋ У 2016. ГОДИНИ

Погодака: 845 times

             

Четвртак, 07. јул 2016. 

КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА У ОПШТИНИ КОСЈЕРИЋ У 2016. ГОДИНИ                                                   

На основу члана 6. Одлуке о финансирању програма рада удружења ("Службени лист општине Косјерић ", број 2/15 од 31.03.2015. године), Председник општине Косјерић расписује: 

КОНКУРС

ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА У ОПШТИНИ КОСЈЕРИЋ У 2016. ГОДИНИ   

Конкурс се расписује за финансирање пројеката из области социјалне заштите, културе, омладинске политике, и осталих области деловања Удружења грађана са територије општине Косјерић у складу са Одлуком о финансирању програма рада удружења ("Службени лист општине Косјерић", број 2/15 од 31.03.2015. године) у 2016. години.

Конкурс се расписује на укупан износ од 1.800.000,00 динара. 

Право учешћа на конкурсу имају регистрована удружења грађана са седиштем на територији Општине Косјерић чија се делатност претежно заснива на активностима које се односе на јачање сарадње између владиног, невладиног и бизнис сектора, подстицања и развоја привредних делатности (туризам, занатство, стари и ретки занати, задругарство и др.), на развој локалне заједнице, здравља грађана, афирмисања људских и мањинских права, програма за образовање, програма за омладину, програма за стара лица. афирмисања демократизације локалне средине, развоја цивилног друштва, социјално-хуманитарној активности, очувања културне баштине, неговања историјских тековина, волонтеризма, заштите бораца ратних војних и цивилних инвалида, заштите и помоћи лицима лечених од болести зависности, активности пензионерских организација, неформалног образовања, афирмисања равноправности полова, за развој јавног информисања и других садржаја који доприносе убрзаном развоју општине Косјерић и афирмацији грађанског активизма. 

  
Текст конкурса   
Образац за пријаву на конкурс 
Образац за извештавање о реализацији пројекта  
  


 

 

exchange5 baner


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 27/2019
  (10.12.2019. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo