Четвртак, 05.08.2021. Званична презентација Општине Косјерић

Јавни конкурс за ангажовање лица за потребе пројекта „Управљање јавном својином - у циљу увећања прихода , одговорности и транспарентности јавне управе и унапређења економских услова у пословном окружењу“ - март 2020.

Уторак, 10. март 2020.

На основу Одлуке о расписивању Јавног конкурса за ангажовање лица на прикупљању геопросторних података за канализациону мрежу (I број: 400-310/17 од 09.03.2019. године) за потребе реализације пројекта "Управљање јавном својином - у циљу увећања прихода, одговорности и транспарентности јавне управе и унапређења економских услова у пословном окружењу", број уговора 48-00-000-32/2016-28-14 који се финансира у оквиру грант шеме Подршка јединицама локалне самоуправе, EuropeAid/139223/ID/ACT/RS у оквиру програма Exchange 5, Конкурсна комисија општине Ариље, дана 10.03.2020. године, расписује

ЈАВНИ КОНКУРС
ЗА АНГАЖОВАЊЕ ЛИЦА НА ПРИКУПЉАЊУ ГЕОПРОСТОРНИХ ПОДАТАКА ЗА КАНАЛИЗАЦИОНУ МРЕЖУ НА ПРОЈЕКТУ
"Управљање јавном својином - у циљу увећања прихода, одговорности и транспарентности јавне управе и унапређења економских  услова
и пословном окружењу"

Пројекат "Управљање јавном својином - у циљу увећања прихода, одговорности и транспарентности јавне управе и унапређења економских услова у пословном окружењу", финансира Европска унија у оквиру Програма Exchange 5, из алокације за ИПА 2014, а спроводи Министарство државне управе и локалне самоуправе (МДУЛС) у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина (СКГО) као имплементационим партнером. Тело за уговарање свих пројеката грант шеме је Министарство финансија, односно Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније (CFCU). Пројекат спроводе општине Ариље, Пожега, Косјерић и Лучани.
У складу са обавезним активностима на пројекту општина Ариље објављује јавни позив за ангажовање:

  • у општини Пожега три лица која ће спровести прикупљање геопросторних података за канализациону мрежу у трајању од 3 месеца. Ангажована лица ће радити на прикупљању података за канализациону мрежу на територији општине Пожега;
  • у општини Косјерић једно лице које ће спровести прикупљање геопросторних података за канализациону мрежу на територији општине Косјерић у трајању од 3 месеца. Ангажовано лице ће радити на прикупљању података за канализациону мрежу на територији општине Косјерић.
  • у општини Лучани три лица која ће спровести прикупљање геопросторних података за канализациону мрежу на територији општине Лучани у трајању од 3 месеца. Ангажована лица ће радити на прикупљању података за канализациону мрежу на територији општине Лучани.

Општина Ариље ће у сарадњи са експертима који су ангажовани кроз пројекат дефинисати које је све податке потребно прикупити. Изабрано лице ће бити у обавези да похађа интерну обуку о прикупљању података и коришћењу опреме.
Позивају се сва физичка лица са подручја општина Пожега, Косјерић и Лучани која су незапослена, да у периоду од 10.03.2020. године до 25.03.2020. године пошаљу своју пријаву за наведену позицију Конкурсној комисији општине Ариље. 

Текст Конкурса можете преузети ОВДЕ.
Пријаву на Конкурс можете преузети ОВДЕ.
Изјаву можете преузети ОВДЕ.

e upravaИсказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19

 

exchange5 baner

 

blue logo


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 13/2021
  (19.07.2021. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------