Четвртак, 05.08.2021. Званична презентација Општине Косјерић

Orijentacioni program MZ Seča Reka

ORJENTACIONI PROGRAM RADA ORGANIZACIONOG ODBORA ZA 2011. I 2012. GODINU

1. Izrada Studije o opravdanosti ulaganja u održivi razvoj MZ Seča Reka. Polazna osnova za uređenje naseljenog mesta Seča Reka je Studija o opravdanosti ulaganja u održivi razvoj. Studiju treba da uradi stručna ustanova. Ona treba da pokaže opravdanost ulaganja u seoska domaćinstva koja se bave turizmom na ovom području i njihovu vezu sa prostorom koji se uređuje. Ulaganja domaćinstava treba usmeriti u pravcu pružanja turističkih usluga, uređenju etno objekata, proizvodnju zdrave hrane, podizanju objekata za proizvodnju hrane – ribnjaci, plastenici, izgradnja infrastrukturnih objekata: putevi, vodovodi, ekološko održavanje javnih površina i dr. Nosilac ovog posla oko izrade Studije je Ministarstvo kulture Republike Srbije.

2. Projekat rekonstrukcije stare crkve brvnare kao istorijskog spomenika izuzetne vrednosti već postoji i urađen je od strane Zavoda za zaštitu spomenika iz Kraljeva. Ako trebaju dopune ili izmene to treba da uradi Zavod.

3. Projekat rekonstrukcije starog doma Zemljoradničke zadruge treba da predvidi potrebne radove kako bi Dom poslužio nameni etno prostora, smeštaja gostiju korisnika turističkih usluga, zajednički prostor domaćina i dr. Sadašnju zgradu treba preneti Crkvenoj opštini u vlasništvo.

4. Projekt uređenja Crkvene bašte treba da predvidi uređenje prostora ispred Doma kao parkovsku površinu sa elemntima stare arhitekture....

Kompletan Orijentacioni program za 2011.-2012. godinu

e upravaИсказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19

 

exchange5 baner

 

blue logo


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 13/2021
  (19.07.2021. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
izbori 2021
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo