Четвртак, 19.04.2018. Званична презентација Општине Косјерић

Popis poljoprivrede 2012. godine

Погодака: 3173 times
Opština Kosjerić
Aktuelnosti
                                                                         
 
 
 
Ponedeljak, 04. jun 2012. g.
 
Kosjerić. Dana 1. juna 2012. godine, u dnevnom listu "Danas", objavljen je konkurs za prijem kandidata za učešće u Popisu poljoprivrede 2012. godine u svojstvu opštinskih instruktora. Popisne komisije su dužne da do 4. juna objave konkurs u lokalnim medijima. U prilogu se nalazi tekst konkursa koji treba objaviti, kao i Uputstvo za organizaciju i izvršenje popisa, Finansijsko uputstvo i rokovnik aktivnosti popisnih komisija, koje se odnose na sprovođenje Popisa poljoprivrede.
 
Za nadoknadu troškova za objavljivanje konkursa, potrebno je da račun prosledite poštom računovodstvu Republičkog zavoda za statistiku, na sledeću adresu: Republički zavod za statistiku (za računovodstvo), Milana Rakića 5, 11 000 Beograd.
 
Ovom prilikom vas obaveštavamo, da je u skladu sa Zakonom o popisu poljopruivrede 2011. godine ("Službeni glasnik RS", br 104/09 i 24/11), Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, vodoprivrede i šumarstva takođe aktivno uključeno u sprovođenje Popisa poljoprivrede preko stanica Poljoprivredne savetodavne i stručne službe. Jedan broj zaposlenih iz ovih stanica, kao i asistenti savetodavaca biće angažovani u Popisu poljoprivrede u svojstvu opštinskih instruktora ili popisivača.
 
Načelnici područnih odeljenja Republičkog zavoda za statistiku, koji su, u skladu sa Uputstvom za organizaciju i izvršenje Popisa poljoprivrede, regionalni koordinatori, biće u kontaktu sa vama za sve dodatne informacije. Lista načelnika područnih odeljenja, po opštinama, nalazi se takođe u prilogu.
 
U slučaju bilo kakve promene u organizaciji i finansiranju popisa, bićete blagovremeno obavešteni.
 
Operativni štab Popisa poljoprivrede
 

 

 

borba protiv sive ekonomije

 

banner sl list
Нови број - 3/2018
  (06.03.2017. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------