Четвртак, 05.08.2021. Званична презентација Општине Косјерић

14. Интернационални арт камп у Косјерићу

k town logo 2017                                 

 

Удружење грађана K-Town Group
адреса: Милеве Косовац 15, Косјерић
тел: +381 69 621 140
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
web: artcamp.ktowngroup.org.rs 

14. Интернационални арт камп у Косјерићу биће одржан у временском периоду од 27. јула до 11. августа 2017. године. Овогодишња тема кампа је „Ехо”- где је акценат на дијалогу младих уметника који ће својим уметничким изразима бити у прилици да искажу форме, облике, догађаје који су у корелацији и који се међусобно обогаћују новим значењима.

1 street artУ току две недеље становници Косјерића угостиће преко 30 учесника који долазе из Мексика, Тајвана, Аргентине, Италије, Шпаније, Белгије, Холандије, Северне Ирске, Швајцарске, Француске, Јапана, Немачке. Кроз овај вид интеракције, Косјерић постаје место културног плурализма где се сусрећу различите културе које својом аутентичношћу доприносе да Косјерић у току две недеље постане културно интерактивно место, које ће новим уметничким интервенцијама и перформансима у јавном простору становницима Косјерића омогућити богатију и динамичнију културну сцену.

3 theatreУчесници кампа биће распоређени у три радионице: позоришна радионица, радионица мурала и графита и музичка радионица. У оквиру двонедељног рада и дружења на кампу, поред страних и домаћих уметника биће реализована, као и сваке године, дечија радионица која је намењена најмађима који ће такође имати прилику да искажу своју креативност на нови начин.

Завршни програм, односно резултат двонедељног рада становници Косјерића ће имати прилику да погледају у простору Дома културе у Косјерићу 8. августа, док ће Беграђани прилику за то имати два дана касније у уметничком простору Квака 22.

Помоћ за реализацију кампа организатору K-Town Group-и дали су: Млади истраживачи Србије уз подршку Министарства омладине и спорта кроз програм “МЛАДИ СУ ЗАКОН”, Титан цементара Косјерић, Општина Косјерић и друга локална предузећа.

За више информација контактирати:
ТИЈАНУ ЗЛАТАНОВИЋ
tel: 062 155 77 71
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

e upravaИсказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19

 

exchange5 baner

 

blue logo


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 13/2021
  (19.07.2021. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
izbori 2021
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo