Петак, 14.08.2020. Званична презентација Општине Косјерић

"Krug oko sveta"

Opština Kosjerić
Dečja predstava
                                                                          
 
Ponedeljak, 17. decembar 2012. g.
 
Kosjerić. U skladu sa svojom politikom društveno odgovornog poslovanja, "Titan Cementara Kosjerić" vodi brigu o najmlađima ovog grada. Povodom predstojećih novogodišnjih i Božićnih praznika, ova kompanija će deci omogućiti da u utorak 25. decembra 2012. godine pogledaju predstavu dečjeg pozorišta "Čarapa". Predstava će se odigrati u velikoj sali Narodne biblioteke "Sreten Marić" u Kosjeriću, sa početkom u 18 časova. Ulaz je besplatan. Predstava pod nazivom "Krug oko sveta" je novogodišnja predstava koja će biti poklon deci za novu godinu, ali i njihovim roditeljima.
 
" Dok sat Budiša odbrojava minute, Deda Mraz se sprema na put oko sveta da podeli deci naručene poklone. Praporci pevaju u horu, Cica kuvarica pakuje sveže kolače u paketiće, povorka irvasa kreće kad... Budiša otkriva zaboravljeno pismo. Mala Sofija naručila je neobičan poklon – poklopac za rupu iz koje izlazi mrak! Ali, njeno pismo je palo iza kreveta i Deda Mraz ga nije pročitao.
Brzo! Hitno! Stići pre ponoći do Sofijine jelke! Ali, gde naći rupu iz koje izlazi mrak?..."
 
Da li će Deda Mraz uspeti da pročita Sofijino pismo i ispuni joj novogodišnju želju? Razmislite o tome, ako ne nađete odgovor, onda je to razlog više da dođete na predstavu i saznate u kojoj rupi se "krije" mrak. 

 

 

exchange5 baner


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 4/2020
  (07.07.2020. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo